Motion 18. juni 2022

Indlæg fra gruppen for dem, der gerne vil træne og have styr på den elementære feltkørsel, tegngivning m.v. Her starter du også, hvis ambitionerne er til at køre i en hurtigere gruppe, men formen ikke lige står mål med ambitionerne.
Karin Søndergaard
Indlæg: 847
Tilmeldt: 29 jun 2020, 23:27

Re: Motion 18. juni 2022

Indlæg af Karin Søndergaard »

Hvor fedt, at I vil med, Pernille og Lene 🚴‍♀️🚴‍♀️. Husk lige at melde til i Events 🙏😊.

Det bli'r en go' dag 🌞🚴‍♀️🙋‍♀️

Kh. Karin 🤗
Johnny Sørensen
Indlæg: 299
Tilmeldt: 27 aug 2020, 12:42

Re: Motion 18. juni 2022

Indlæg af Johnny Sørensen »

Det var et vældig flot fremmøde på planken kl 9
14 stk m/k kom til dette event, vi delte op i 3 passede grupper og satte kurs mod Nonveds sommerhus på Østfyn (nær noget bro), fantastisk vejr, fantastisk selskab, endnu mere fantastisk sommerhus og en rigtig god gennemgang af sikkerhedsregler for klubben, der blev delt op i 2 grupper hjemover og håber alle fik hvad de kom for. Tak for en hyggelig formiddag i kludregi på tværs af grupperne. Tak for forplejning, tak til Nonved fordi vi måtte være hos ham, skøn plet du/ i har der.
Johnny Kok

Motion er noget for alle, Ses vi derude? 8-)
Karin Søndergaard
Indlæg: 847
Tilmeldt: 29 jun 2020, 23:27

Re: Motion 18. juni 2022

Indlæg af Karin Søndergaard »

Det blev en god dag 🌞😊, tak for det.

Pernille, Lene H., Helle og jeg var klar ved planken kl. 9, vi blev delt ud på hold - og med Gunner i spidsen, rullede vi 5 afsted mod Nordenhuse i det mest fantastiske sommervejr 🌞. Til et af DK's bedst beliggende sommerhuse - det var godt nok smukt - skov, bro 😂 og vand i en smuk forening 🤩. Så tak til dig, Thomas for at lægge hus til - og til Claus for at være 'følge-/proviantbil' 😋.

Gunner, du har helt ret; Danmark er smuk 🌻🌳. Og tak for din gennemgang af sikkerhed - og reminderen om, at vi altid skal have identifikation med 👌.

68 km - et par ekstra i bonus 🚴‍♂️🚴‍♀️, da de var ved at lave omkørsel ved Tietgenbyen 😊. Tak for en dejlig dag.

God søndag til alle 😊.

Kh. Karin 🙋‍♀️
Besvar