1. Afdeling, regler

De fynske motionsklubbers løbsserie på landevej.
Besvar
Hans Chr. Hansen
Indlæg: 283
Tilmeldt: 30 jun 2020, 17:25

1. Afdeling, regler

Indlæg af Hans Chr. Hansen »

Rytterne skal være opmærksomme på, at færdselsloven skal overholdes samt at deltagelse sker på eget ansvar. Eksempelvis må der ikke køres venstre rundt om helleanlæg og på større veje med midterstriber må man ikke køre på venstre side af striberne. Instrukser fra flagposter og MC'er skal efterleves.
Falder en rytter af sin gruppe, må hvan ikke tage pace hos andre grupper og må ikke blande sig i afgørelsen i et efterfølgende felt. Indhentes en rytter med en omgang, er det ikke tilladt at tage pace på den/de overhalende ryttere.
Hvis en gruppe indhenter en anden gruppe, skal den gruppe, der bliver indhentet lade de andre køre forbi og må ikke tage pace. Dette sker ved at gruppen, der bliver indhentet holder til højre og sætter farten ned, således at forbikørslen kan ske hurtigst muligt.
Der skal bæres klubtrøje, så man kan se hvilken klub man repræsentere. Der kan i særlige tilfælde gives dispensation. Den skal dog indhentes senest dagen inden et løb ved at klubrepræsentanten sender en mail til Per Schøler om forholdet.
Affald smider vi selvfølgelig ikke ude på ruten, men kommer det i lommerne.
Husk efter løbet er der lidt at drikke og spise samt i år også en kaffebus.
Husk at startnumret skal afleveres efter sidste løb og således genbruges til næste år. Startnummeret skal afleveres til ens klubrepræsentant. (Det koster 100 kr. ikke at aflevere dette igen)
Chippen skal ligeledes gemmes og genbuges til næste år eller alternativt kan den tilbagesælges til cuppen efter sidste løb i år.
Vi fik sidste år nyt tidtagningssystem dette skulle ikke give udfordringer såfremt du pacere målstregen igen efter du er kommet i mål. Såfremt du er udgået og ikke har kørt alle omgange, bedes du dog kunne pacere målmåtterne igen efter aftale med Jørgen Dyrvig..
Førertrøjer udleveres af Magic Sport inden starten på 2. , 3 og 4. afdeling.
Besvar