Ledsager til Jonas vores søn.

Alt det som ikke kan placeres i andre grupper.
Besvar
Leif Svarer
Indlæg: 123
Tilmeldt: 30 jun 2020, 23:35

Ledsager til Jonas vores søn.

Indlæg af Leif Svarer »

Hej.

Prøver denne vej da vi her søger en ledsager ”Med kørekort” til vores søn Jonas som er multihandicappede og som sidder i kørestol.

Jonas ” er blind og har ikke noget rigtigt sprog, men ved at tale langsomt og tydeligt vil han ofte svare tilbage med et ja eller nej men har en fantastisk hørelse som han bruger til at finde ud af om personen omkring ham kan accepteres.

På nuværende tidspunkt er Jonas til ”Fys” hver fredag ved Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik v/ Michael Kjærskov kl. 11:00 som tager ca. en ½ time, og hver 4 fredag er Jonas også til frisør i Højby kl. 12:00.

”Hvis tidspunktet ikke passer, vil det være muligt at ændre” men Jonas ser helst gerne at dette bibeholdes da Jonas er i aktivitetscenter mandag – torsdag.

Som ledsager skal du være på Munkehatten kl. 10:00 for at gøre Jonas klar til ”Fys” sammen med personalet ”Jonas har selv en bil med lift” som må anvendes til dette formål.

Efter endt ”Fys” skal Jonas tilbage til Munkehatten, vi forventer at der her skal bruges sammenlagt 2.5 time til dette.

Jonas har en bevillig på 15 timer hver måned så der er her mulighed for også at gå en kort tur med ham hver uge som han holder meget af, eller hygge i hans lejlighed med musik eller hyggelige historier.

Som ledsager skal man godkendes ved Odense Kommune.

Timelønnen er på ca. kr. 125,-

Hvad må en ledsager til voksne hjælpe til med?

Se link. https://www.dukh.dk/viden-selvhjaelp/vo ... gaver/view

Spørgsmål i forbindelse med dette opslag er man meget velkommen til at kontakte mig på 50582307

Bh Leif
Besvar