5. og sidste afdeling i Holsted afsluttede sæsonens VinterCup

MTB løbsserie på Fyn.
Besvar
Peter Dallmann
Indlæg: 98
Tilmeldt: 11 aug 2020, 11:51
Geografisk sted: Odense

5. og sidste afdeling i Holsted afsluttede sæsonens VinterCup

Indlæg af Peter Dallmann »

Ved du hvornår heste kom til Amerika? Kender du Fredrik den 10. valgsprog? Ved du hvornår Grønland fik sit hjemmestyre? Så bør du måske overveje om du skulle deltage i næste års VinterCup.
Dette års turnering blev i dag afsluttet med løb i Holsted, afsluttende spisning og præmieoverrækkelse. Selvom der ikke var præmier til de charmeredene deltagere fra Odense, har det igen været en god oplevelse at være med. De forskellige arrangerende klubber har sørget for et afvekslende terræn, urimelige spørgsmål, og så har vintervejret vist sig fra alle dets mulige sider. :)
Vejret i Holsted bød på lidt (mod)vind og dis, men ellers lunt og fint. Sidste runde bød også på en imponerende sæsondebut af Per Antoni, der små tre måneder efter sin hjerteoperation igen var til start. Klubbens tre andre hold var derimod halveret, og Jan, Knud og undertegnede måtte køre solo. Jeg ved ikke om dette havde nogen betydning for holdenes placering, for alle nåede mange poster, og hvem ved om de andre havde vidst at spanierne indførte heste til Amerika, og at Sverige arealmæssigt er det tredje største land i EU? :x
Rygter fortæller at der i sæson 24/25 køres tre afdelinger på Fyn, og måske med flere Pedaleur-hold til start.
Det kan varmt anbefales.
always look on the bright side of life!
Besvar