Gadeløb i Nyborg

Her lægges cykelløb fra ind og udland, som ikke er tilskudsberettiget. Du kan også reklamere for et arrangement, du kender til. Man kan også skrive kommentarer til de forskellige løb.
Besvar
Brugeravatar
Per Schmidt Nielsen
Indlæg: 497
Tilmeldt: 30 jun 2020, 08:09

Gadeløb i Nyborg

Indlæg af Per Schmidt Nielsen »

Hej alle

Vi har modtaget dette fra NCK:


Nyborg CK afholder gadeløb i Nyborg

Hvornår: tirsdag den 28. juni 2022

Start og mål: Torvet, Nyborg

Det er gratis at deltage. 😉

Tour de France starten i Danmark skal på alle mulige måder festligholdes. Nyborg er som bekendt målby for Tourens 2. etape. At være målby for verdens største sportsbegivenhed er en af de slags momenter, som kan betegnes som værende, Once in a lifetime.

Det kræver derfor en særlig opmærksomhed og giver alle os gamle væddeløbere en unik mulighed for, at skabe opmærksomhed til cykelsporten og de gode oplevelser den har givet og stadig giver os.

Som led i festligholdelsen af Tour de France arrangerer Nyborg Cykle Klub et gadeløb, hvilket vi gerne vil invitere dig til at deltage i. Nyborg Cykle Klub vil efter løbet have forplejning i NCK´s VIP-telt.

Hovedløbet vil bestå af tidligere topryttere, samt Nyborg Cykle Klubs egne licensryttere.

Der køres på en afspærret rute i Nyborgs gader.

Tilmelding til Anders Møller på tlf.: 24277635 eller mail: a-moeller@privat.dk

senest den 1. juni 2022

Dagens program

Kl. 17.30 – 18.00 Åbent løb for ungdomsryttere (Der kommer ryttere fra Nyborg CK og Cykling Odense, der bliver delt op i to grupper efter styrke) Der er ledige pladser til ryttere fra andre klubber.

Kl. 18.15 – 18.45 Åbent for alle motionister (Ikke for licensryttere) Der er lige nu 25 ledige pladser efter først til mølle princippet.

Kl. 19.00 – 20.00 Hovedløbet med deltagelse af tidligere topryttere og nuværende licensryttere fra Nyborg CK (Der er lukket for tilmelding.)

Venlig hilsen

Nyborg Cykle Klub
Besvar